Kontor, Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 27 058 - 42 975 kr/mån
Vasakronan AB Shopping (94 m) Restaurang (125 m) Friskvård (139 m) Parkering (253 m) Kommunikation (277 m) Grönområde (337 m) Bank (386 m) Uttagsautomat (394 m) Postkontor (408 m) Bilservice (466 m) Bränslestation (516 m) Kemtvätt (547 m)

Här kan vi erbjuda en ljus och luftig lokal i markplan. Planlösningen är blandad med ett par kontorsrum i varierande storlek, konferensrum samt öppen yta för kontorslandskap. Fastigheten är strategiskt belägen ca 250 meter från Centralstationen och det är smidigt att ta sig ut till ringvägen/motorvägen. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum precis intill lokalen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 382 m²
Adress Jörgen Kocksgatan 9
Område Nyhamnen
Renoveringsår 1992
Objektsnr 41819024
Lokalguidens estimerade områdeshyra
27 058 - 42 975 kr/mån
850 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här kan vi erbjuda en ljus och luftig lokal i markplan. Planlösningen är blandad med ett par kontorsrum i varierande storlek, konferensrum samt öppen yta för kontorslandskap. Fastigheten är strategiskt belägen ca 250 meter från Centralstationen och det är smidigt att ta sig ut till ringvägen/motorvägen. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum precis intill lokalen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen i Inre Hamnen, med gångavstånd till centrum som har ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på cirka 5 minuters gångavstånd från Centralstationen där du har tillgång till pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup. För bilburna finns goda parkeringsmöjligheter både för personal och besökare inom fastigheten.

Parkering

Garage kan erbjudas hyresgäaterna i fastigheten.

Service

Stort utbud av restauranger och servicebutiker i anslutning till Malmös Centralstation som ligger på gångavstånd från fastigheten.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Nu kan vi erbjuda en lokal i en fastighet med strategiskt lä...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

På strategiskt läge, bara ett stenkast från Malmö Central, f...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

På Jörgen Kocksgatan 9, ett stenkast från Malmös Centralstat...

Visad

Carlsgatan 14A, Centrum

Butik eller kontorslokal i Nyhamnen

Visad