Kontor, Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen, Malmö

Vasakronan AB Shopping (94 m) Restaurang (125 m) Friskvård (139 m) Parkering (253 m) Kommunikation (277 m) Grönområde (337 m) Bank (386 m) Uttagsautomat (394 m) Postkontor (408 m) Bilservice (466 m) Bränslestation (516 m) Kemtvätt (547 m)

Här kan vi erbjuda en ljus och luftig lokal i markplan. Planlösningen är blandad med ett par kontorsrum i varierande storlek, konferensrum samt öppen yta för kontorslandskap. Fastigheten är strategiskt belägen ca 250 meter från Centralstationen och det är smidigt att ta sig ut till ringvägen/motorvägen. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum precis intill lokalen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 382 m²
Adress Jörgen Kocksgatan 9
Område Nyhamnen
Renoveringsår 1992
Objektsnr 41819024
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här kan vi erbjuda en ljus och luftig lokal i markplan. Planlösningen är blandad med ett par kontorsrum i varierande storlek, konferensrum samt öppen yta för kontorslandskap. Fastigheten är strategiskt belägen ca 250 meter från Centralstationen och det är smidigt att ta sig ut till ringvägen/motorvägen. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum precis intill lokalen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen i Inre Hamnen, med gångavstånd till centrum som har ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på cirka 5 minuters gångavstånd från Centralstationen där du har tillgång till pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup. För bilburna finns goda parkeringsmöjligheter både för personal och besökare inom fastigheten.

Parkering

Garage kan erbjudas hyresgäaterna i fastigheten.

Service

Stort utbud av restauranger och servicebutiker i anslutning till Malmös Centralstation som ligger på gångavstånd från fastigheten.

Uthyrare & kontaktpersoner

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

På Jörgen Kocksgatan 9, ett stenkast från Malmös Centralstat...

Visad

Carlsgatan 14A, Centrum

Butik eller kontorslokal i Nyhamnen

Visad

Carlsgatan 14B, Centrum

Kontor / showroom nära Malmö c

Visad

Carlsgatan 12D, Centrum

Kontorslokal i Slagthuset

Visad