Kontor, Industrigatan 68, Söder, Landskrona

  • 18 m²

Ljust, fräscht kontor i södra Landskrona.


Lokaltyp Kontor
Total yta 18 m²
Adress Industrigatan 68
Område Söder
Kommun Landskrona kommun
Byggår 1977
Hiss Ja
Objektsnummer 41812171

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ljust, fräscht kontor i södra Landskrona med tillgång till gemensamt pentry samt konferensrum. Beläget nära centrum, p-plats finns.
Ett ljust, fräscht kontorsrum i södra Landskrona. Kontoret är beläget på vån. 2 i gemensam korridor. Hyresgästerna har tillgång till gemensamt pentry samt konferensrum. Fastigheten ligger nära centrum, p-plats finns.
Kontorsfastighet i två plan belägen i ett industriområde i Landskronas södra del nära infartsleden. Det är dessutom gångavstånd till centrum och nära till affärscentrat Infarten med bl.a. Willys. Det finns goda parkeringsmöjligheter.

Stenen Företagshus inrymmer flera olika verksamheter och en del av fastigheten fungerar som ett enklare kontorshotell med gemensamma ytor såsom kök, konferensrum och toaletter.

Omgivning

Fastigheten ligger i det äldre södra industriområdet i Landskrona. Det är gångavstånd till centrum samt nära till externhandel.