Butikslokal, Industrigatan 41, Näsby Industriområde, Kristianstad

S Kjellsson Logistik och Transport AB Shopping (22 m) Friskvård (146 m) Bränslestation (330 m) Kommunikation (354 m) Restaurang (483 m) Bilservice (842 m) Postkontor (1415 m) Bank (1983 m) Kemtvätt (2261 m)

Lokalen är befintligt på plan 2 med tillhörande hiss, även trappa givetvis, och har tidigare betjänat som bl.a. kontorslandskap för Axfood Sverige AB. Planlösningen nu innefattar stora öppna ytor tillika ett antal små rum och kontor där det är väldigt lätt att förändra lokalens utseende och skick vid nödvändig renovering och upprustning. Lokalen kan kombineras som kontor, lager, omklädning - vad som tänkas kan behövas. Givetvis är den anpassningsbar om behovet av yta är mindre än det som finns...

Fakta om lokalen
Lokaltyper Butikslokal/Kontor/Kontorshotell/Lagerlokal/Övrig lokal
Total yta 2 000 m²
Adress Industrigatan 41
Område Näsby Industriområde
Objektsnr 41852397
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Lokalen är befintligt på plan 2 med tillhörande hiss, även trappa givetvis, och har tidigare betjänat som bl.a. kontorslandskap för Axfood Sverige AB.
Planlösningen nu innefattar stora öppna ytor tillika ett antal små rum och kontor där det är väldigt lätt att förändra lokalens utseende och skick vid nödvändig renovering och upprustning.
Lokalen kan kombineras som kontor, lager, omklädning - vad som tänkas kan behövas. Givetvis är den anpassningsbar om behovet av yta är mindre än det som finns tillgängligt totalt, vi är idel öra!

Fastigheten är lättillgänglig, ligger fem minuters bilfärd utanför stadskärnan och har jättebra läge gällande såväl lokaltrafik som övriga färd- och transporttjänster. Det finns gott om parkeringsplatser och markområde i dagsläget inne på området.

Runt fastigheten finns avgränsande stängsel och till det digital väktare i form av avancerad kamerateknologi som övervakar området och byggnaden såväl natt- som dagtid med onlinebevakning direktkopplat till övervakningscentral för direktåtgärd.

Övriga hyresgäster i fastigheten är Axfood Snabbgross AB, Citybudet AB, GDL Transport AB, Kristianstads Bryggeri ek. för. och Shape up your body.

Välkommen att ta kontakt, vi visar mer än gärna med varm hand och positiv anda upp lokalerna!

Industrigatan 50 , Näsby

Ledig yta i kontorshotellet. 2 kontorsrum om vardera ca 23 m...

Visad

Industrigatan 23 , Övriga områden

Fräscht litet kontor. Dusch och toa finns. Nätt lagerlokal i...

Visad