Kontorshotell, Importgatan 10, Backa, Hisings backa

  • 15–22 m²
  • Enligt överenskommelse

Plats för produktivitet på mindre kontorshotell


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 15–22 m²
Adress Importgatan 10
Område Backa
Publicerad 2023-11-14
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41939553
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
Kontorsrum på mindre obemannat kontorshotell för dig som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster. Just nu har vi fyra rum lediga om ca 15-22 m². Lättillgängligt med bil och buss och nära till butiker och restauranger.  

Pris för rum som är ca 15-16 m² ca 3 000 kr/mån exkl. moms.

Pris för rum som är ca 22 m² ca 3 800 kr/mån exkl. moms.

FASTIGHETSINFORMATION
En blandfastighet innehållande kontor, kontorshotell, lager, restaurang och ett femtiotal miniförråd. Fastigheten har tre våningar och fjärrvärme och nås enkelt med både bil och buss. I närområdet finns Stigs Center med ett stort serviceutbud och goda kommunikationer.

Flera olika branscher sitter i fastigheten ihop med ett mindre kontorshotell och en restaurang.

Miniförråden är lämpliga både för privatpersoner och det mindre företaget. Dessa är lättillgängliga och nås dygnet runt, 7 dagar i veckan. Bra säkerhet. Fjärrvärme och 3 våningar.

OMRÅDE OCH OMGIVING
Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från E6. Här är det även nära till Backaplan och Bäckebol köpcenter och fortsätter du norrut på E6 är du i Kungälv på bara femton minuter. Fastigheten är även belägen med närhet till både natur och diverse service.

KOMMUNIKATIONER
Bra kommunikationer med bil och buss. Flera busshållplatser finns i när anslutning till fastigheten där buss 47 och X4 avgår med täta turer mot Kungälv, de centrala delarna av staden och Mölnlycke. Det nära läget till E6 och Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 bidrar till direkt åtkomst till lederna och innebär till att man lätt tar sig till och från fastigheten med bil.

NÄRSERVICE
I närområdet finns Stigs Center med flera restauranger och butiker. Skulle ni behöva ytterligare service är det bara en kort bilfärd bort till Backaplan eller Bäckebol köpcentrum med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. Dessutom nås även Kungälv på bara 15 minuter.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen