Kontor, Hulda Lindgrens gata 8, Göteborg, Göteborg

  • 242 m²
  • 20 167 - 34 283 kr/mån

Representativ kontorslokal i vindsplan med karaktär.


Lokaltyp Kontor
Total yta 242 m²
Adress Hulda Lindgrens gata 8
Område Göteborg
Objektsnummer 41913491
Områdeshyra 20 167 - 34 283 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Modern och öppen kontorslokal om 242 kvm, högst upp i fastighet i Högsbo. Lokalen består av en stor öppen kontorsyta med luftig känsla och högt i tak. Ytan fördelas på öppet kontorslandskap, ett cellkontor, konferensrum, ett mindre mötesrum, kök samt wc och duschutrymme. Det finns också möjlighet att hyra till ett förråd på 14 kvm med ingång bredvid lokalentrén.

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata.
Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Service

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Övrigt

Ett mycket bra företagsklimat där många företag, stora som små, har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.


Bilder på lokalen