Kontor, Holländargatan 20, Norrmalm, Stockholm

  • 242 m²
  • 66 550 - 118 983 kr/mån

Rumsindelat kontor med stora rum som tillåter flera arbetsplatser i de flesta rummen. Stilfullt välkomnande entré, och en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Lokalen nås både via hiss och trapp ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 242 m²
Adress Holländargatan 20
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41931499
Områdeshyra 66 550 - 118 983 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Rumsindelat kontor med stora rum som tillåter flera arbetsplatser i de flesta rummen. Stilfullt välkomnande entré, och en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Lokalen nås både via hiss och trapphus.

Omgivning

Lokaler som ligger inom området av Birger Jarlsgatan, Blasieholmen, Strömgatan, Vasagatan och Tegnérgatan. Endast 180 meter bort ligger lummiga Tegnérlunden, som med sin sommargrönska skänker kontrast till citypulsen som finns runt hörnet. Här finns statyer av både August Strindberg och Astrid Lindgren att beskåda.

Service

Fastigheten ligger i ett område med stort utbud av service av butiker, med ett stort utbud av restauranger och möjlighet till konferenslokaler alldeles inpå knuten.Bilder på lokalen