Kontor, Hantverkargatan 11B, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 423 m²

www.munklägret.se.


Lokaltyp Kontor
Total yta 423 m²
Adress Hantverkargatan 11B
Område KUNGSHOLMEN
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1963
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Objektsnummer 41931228
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Munklägret. Kungsholmens främsta fastighetsutvecklingsprojekt. Här finns möjlighet att hyra en helt egen byggnad med toppmoderna och totalrenoverade kontorslokaler. Till fastigheten renoveras och byggs ny innergård, reception och entré, omklädningsrum samt cykel- och bilgarage. Dessutom skapas en ny terrass med vinterträdgård på taket. Huset går att hyra i sin helhet eller i olika våningsplan. Kontakta oss så berättar vi mer.

Omgivning

Innergård & Takterass
Munklägret genomgår en stor förvandlingsprocess där både ny innergård och takterass skapas. Som hyresgäst får man tillgång till en helt egen fastighet med alla faciliteter man kan önska sig.

Gemensam Reception
För att kunna erbjuda ett perfekt bemötande i fastigheten byggs en helt ny receptionsdel vilket man som hyresgäst och besökare kan dra stor nytta av. Förutom den välkomnande och bekväma loungedelen, med en bemannad reception, kommer alla möjliga typer av serviceärenden att kunna erbjudas.

Fasad & Entré
Precis som övriga renoveringar i fastigheten kommer fasad och entré till huset genomgå en förbättringsomvandling. Fasaden planeras tvättas och snyggas till och entrédelen kommer få en helt ny gestaltning och nytt skyltprogram.

Kommunikationer

Rådhusets tunnelbanestation och bussförbindelser ligger ca 100 meter från fastigheten. Därtill ligger Stockholms centralstation enbart ca 750 meter från fastigheten. Här finns Stockholms knutpunkt för all kollektivtrafik inklusive Arlanda Express.

Parkering

Inomhusparkering, med laddstationer, finns för både cykel och bil i huset. Motionerar man till jobbet, eller under lunchen, finns nybyggda omklädningsrum med förvaring för husets hyresgäster.

Service

Det finns fullt av trevliga restauranger och butiker i närområdet. Med Kungsholmen och Stockholm city precis bredvid finns alltid ett bra alternativ. På sommarhalvåret är det extra trevligt längst Norrmälarstrand där restaurangerna öppnar sina uteserveringar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen