Kontor, Hangövägen 18-20, Gärdet, Stockholm

  • 1 040 m²
  • 277 333 kr/mån

Här skapar vi tillsammans med er ert nya drömkontor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 040 m²
Adress Hangövägen 18-20
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41913902
Hyra 277 333 kr/mån
3 200 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till "The Rotterdam District" och ett härligt kontor med sjöutsikt och en Stor terrass som ni kan njuta av vår och sommar. Lokalen skapas i den industriella, urbant kaxiga som projektet genomsyrar. Nya välkomnande entrér och en ny fasad har tillskapats med plåt som symboliserar det varvsarv och den historia som finns om Värtahamnen. Vi tar in den känslan när vi bygger er nya lokal och ni får självklart vara med och påverka utformning och material som bäst lämpar sig för er verksamhet. Som goda grannar har ni kanal 75, Beverage Group, NEP som spelar in olika produktioner och Easypark. Till hösten 2021 öppnar även Eatery sin nya restaurang med nya spännande erbjudanden. Här får ni som hyresgäster i fastigheten tillgång till stort cykelrum med anslutande dusch och omklädningsrum.

Omgivning

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer

Kommunikationer

Det är endast ca 6 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet. Du kan även promenera inomhus till tunnelbanan via gångbron. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Service

Det finns gott om restauranger i området. Hotell Scandic Ariadne ligger granne med fastigheten. Du har träningsanläggningar som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen