Restaurang, Hammartorget 22, Centrala Hallstahammar, Hallstahammar

Expo-Husen AB Restaurang (0 m) Friskvård (23 m) Bank (53 m) Shopping (65 m) Postkontor (77 m) Bilservice (126 m) Kommunikation (281 m) Bränslestation (818 m) Grönområde (1321 m)

RESTAURANGLOKAL HAMMARTORGET 22 Vi söker ny hyresgäst till vår restaurang belägen med bästa läge vid Hammartorget i Hallstahammar. Restaurangen är helt nyrenoverad och godkänd för 350 personer. Lokalen (450m2) består av en pub och bardel, matsal, stort kök, diskrum, dans/konferans/festvåning samt bi utrymmen. Restaurangen har även en stor uteservering mot torget. Under 2014 har restaurangen endast bedrivit lunch och alacarte servering i begränsad omfattning men tidigare har restaurangen varit...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Restaurang
Total yta 450 m²
Adress Hammartorget 22
Område Centrala Hallstahammar
Objektsnr 41857132
Få prisuppgift & information
Beskrivning

RESTAURANGLOKAL HAMMARTORGET 22
Vi söker ny hyresgäst till vår restaurang belägen med bästa läge vid Hammartorget i Hallstahammar. Restaurangen är helt nyrenoverad och godkänd för 350 personer. Lokalen (450m2) består av en pub och bardel, matsal, stort kök, diskrum, dans/konferans/festvåning samt bi utrymmen. Restaurangen har även en stor uteservering mot torget. Under 2014 har restaurangen endast bedrivit lunch och alacarte servering i begränsad omfattning men tidigare har restaurangen varit den populäraste träffpunkten men endast bedrivit bar och pubverksamhet fredag och lördag med underhållning i olika former. Nattklubb/dans i festvåningen en till två gånger/månad. Festvåningen lämpar sig även för konferenser och privata fester. Nu söker vi en hyresgäst som har viljan och kunskapen att driva en komplett verksamhet med luncher, alacarte, pub med mera. Om ni tror att detta kan vara något för er maila oss information om er så tar vi kontakt med er och ger mer information.

Hammartorget 22, Centrala Hallstahammar

BUTIK-LAGERLOKAL VID HAMMARTORGET HALLSTAHAMMAR MED LASTKAJ ...

Visad

Hammartorget 5A-C,7A,B, Centrala Hallstahammar

Fd banklokal i ett mycket bra marknadsläge som passar perfek...

Visad

Hammartorget 5, Centrala Hallstahammar

Mycket representativa kontorslokaler 1 trappa upp med hiss m...

Visad

Parkgatan 5, Hallstahammar

Mindre kontorslokal i centrum av Hallstahammar ovan för Post...

Visad