Lagerlokal, Höjdrodergatan 29, BULLTOFTA INDUSTRIOMRÅDE, MALMÖ, Malmö

  • 510 m²
  • 27 625 - 42 500 kr/mån

Lager på Bulltofta Industriområde


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 510 m²
Adress Höjdrodergatan 29
Område BULLTOFTA INDUSTRIOMRÅDE, MALMÖ
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41921804
Områdeshyra 27 625 - 42 500 kr/mån
650 - 1 000 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till denna optimala lagerlokal. Lagret är uppdelat i två separata delar enligt planlösning. Lager på strategiskt bra läge på Bulltofta industriområde. Fastigheten omges av staket och låsbara grindar efter kontorsarbetstider.Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Kommunikationer

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers park.

Övrigt

Generös takhöjd om ca 7,40 meter. Lagret befinner sig inom en fastighet med staket runt hela fastigheten och låsbara grindar efter kontorstid. Det finns möjlighet att köra runt hela fastigheten med tillgång till två olika in- och utfarter. Möjlighet att påverka ytskikt då lokalen är i behov av en smärre uppfräschning. (Öppning mellan lagerdelarna: bredd ca 3 meter och takhöjd ca 3 meter. Entréporten är ca 3,20 meter bred och ca 2.5 meter hög).Bilder på lokalen