Butikslokal, Höjdrodergatan 29, Bulltofta industriområde, Malmö

  • 1 495 m²

Butikslokal med bra läge i Malmö


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 495 m²
Adress Höjdrodergatan 29
Område Bulltofta industriområde
Kommun Malmö kommun
Våning Entréplan
Objektsnummer 41944369
Bifogade filer

Beskrivning

En trevlig butikslokal på ett strategiskt bra läge i det trevliga området Bulltofta. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Övrigt

Butiken är uppdelad i en butiksdel, showroom, kontor och lager. En del av ytan har ett trevligt och ljust entrésolplan med generöst stora utrymmen ytan optimal för event eller utbildningar eller stor härlig yta som personalutrymme. Möjlighet finns naturligtvis att anpassa ytorna efter ert företags behov för att passa er verksamhet optimalt. Portbredd mellan butik och lager ca 4,30 meter och höjd ca 2,5 meter. Takhöjd på lägsta punkt i butiksdel ca 3,30 meter. Takhöjd lagerdel lägst punkt ca 4.5 meter. Entrésolplan ca 354 kvm, lageryta ca 962 kvm.

 

Fastigheten är belägen vid det gamla flygfältet i Bulltofta. Närheten till inre Ringvägen gör det enkelt och snabbt att transportera sig till och från fastigheten med bil. Fastigheten har ett inhängnat staket med grindar som är låsta efter ordinarie kontorsarbetstid och in- och utfart kan ske från två separata håll. Lokalen är granne med bland annat hyresgästerna: Caparol, Centro kakel och klinker Forbo Flooring och takmontören.

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers Park.

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.

Det finns parkering i anslutning till fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen