Kontor, Höjdrodergatan 25, Bulltofta industriområde, Malmö

  • 1 050 m²

Kontor med Lager på attraktiva Bulltofta.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 050 m²
Adress Höjdrodergatan 25
Område Bulltofta industriområde
Kommun Malmö kommun
Våning Bv & 2
Objektsnummer 41952645
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Höjdrodergatan 25 och denna välplanerade kontorslokal med tillhörande lager del. här är skyltläget ultimat. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Lokalytan är i dagsläget fördelade på lager, kontor samt skyddsrum som med fördel kan användas som förråd. Lokalen är av stort behov av renovering och vi ser gärna att vår nya hyresgäst inkommer med önskemål för att lokalen ska passa verksamheten på bästa sätt. 

 

 

I fastigheten finns en trevlig restaurang och flertalet andra lunchalternativ i närområdet. Det går enkelt och snabbt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet såsom restauranger och livsmedelsbutiker. I närområdet finns ett flertal bensinstationer och närhet till både hotell och golfbana.

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen