Lagerlokal, Hästskogatan 2, Elisedal, Malmö

  • 2 175 m²

Lagerlokal med kontor på 2 175 kvm med bra logistik- och skyltläge.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2 175 m²
Adress Hästskogatan 2
Område Elisedal
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41942554

Beskrivning

Ett nybyggnadsprojekt på mycket bra logistiskt läge och även mycket bra skyltläge ut mot E6 och E65. Totalt 2 175 kvm modernt och energieffektivt lager med kontor fördelade på två plan. Lagret utgör 1 700 kvm och entré/omklädningsrum på 125 kvm. Kontoret är på våning två och utgör 350 kvm. Detta är den sista lediga lokalen med prel. inflytt Q4 2021. Utvändigt mått på lagrets takhöjd är 10 meter. Lokalen uppförs på Elisedal, som ligger sydöst om Jägersro.

Omgivning

Ett strategiskt läge för logistik och synlighet för ert varumärke. Fastigheten syns från E6 och E65 som dagligen är högt trafikerat. I närheten finns Jägersro med handel och bostäder. Området Elisedal och Jägersro har stor företagsamhet och en bred blandning av branscher.

Kommunikationer

Närhet för fordonskommunikation till E6:an, E65:an samt Inre Ringvägen med endast 2-4 minuter till på- och avfarter. Öresundsbron nås på 10 minuter för transporter till Danmark och därefter Europa. Endast 30 minuter till färjeläget i Trelleborg mot Tyskland. Kollektivtrafik med hållplats bland annat på granngatan Jägersrovägen.

Parkering

Parkeringsplatser kommer finnas intill lokalen.

Service

Närhet till Jägersro Center med handel - butiker, restauranger, bilhandel, drivmedel, samt Jägersro Trav & Galopp med evenemang,
andelsspel, restaurang och konferensmöjligheter.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen