Kontor, Gustaf Dalénsgatan 19, Hisingen, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 16 250 - 28 750 kr/mån
Colliers International AB Restaurang (46 m) Friskvård (130 m) Shopping (137 m) Parkering (193 m) Bränslestation (299 m) Bilservice (311 m) Kommunikation (631 m) Kemtvätt (1162 m) Bank (1192 m) Uttagsautomat (1252 m) Postkontor (1354 m)

Välkommen att hyra en nyrenoverad kontorslokal på 150 kvm med mycket bra placering vid Backaplan - en stadsdel under omvandling! Kontoret ligger strategiskt bra för dig som åker med kollektivtrafik, alldeles intill fastigheten ligger busshållplatsen Swedenborgsplatsen som tar dig till knutpunkten Backaplan på 3 minuter. Idag har lokalen en öppen planlösning med fönster i tre väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Pentry och nyrenoverad toalett med dusch finns. Vid behov finns möjli...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Gustaf Dalénsgatan 19
Område Hisingen
Objektsnr 41839878
Lokalguidens estimerade områdeshyra
16 250 - 28 750 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen att hyra en nyrenoverad kontorslokal på 150 kvm med mycket bra placering vid Backaplan - en stadsdel under omvandling!
Kontoret ligger strategiskt bra för dig som åker med kollektivtrafik, alldeles intill fastigheten ligger busshållplatsen Swedenborgsplatsen som tar dig till knutpunkten Backaplan på 3 minuter. Idag har lokalen en öppen planlösning med fönster i tre väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Pentry och nyrenoverad toalett med dusch finns. Vid behov finns möjlighet att skapa några enskilda rum för möten, kontor eller konferens. Som nyinflyttad hyresgäst har du även valmöjligheter avseende golvmaterial i lokalen. Om ni önskar ytterligare förvaringsutrymmen finns möjlighet att hyra till ett förråd på 11 kvm.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Backaplan är under stor omvandling och är tänkt att förvandlas från en handelsplats med stora asfalterade ytor till en tätbebyggd trevlig stadsmiljö. Området är en viktig knutpunkt i staden för att knyta ihop Göteborg över älven. Stadsdelen ska få en blandad stadsbebyggelse av bostäder, service, kontor och cityhandel och därmed bli Hisingens centrum.

På kort gångavstånd från kontorslokalen finns ett flertal lunchrestauranger och Backaplans övriga omfattande utbud.100 meter bort ligger träningsanläggningen Nordic Wellness Backaplan. Lokalen ligger också nära Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde.

Kommunikationer

Med buss 17 som avgår precis vid fastigheten ligger Hjalmar Brantingsplatsen tre minuter bort och där finns all tänkbar service. Till Nordstan tar bussturen endast nio minuter. Det är även lätt att ta sig till och från med bil.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Parkering finns att hyra på fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gustaf Dalénsgatan 19, Hisingen

Helt nyrenoverad och toppenfin kontorslokal om ca 150 kvm på...

Visad

Gustaf Dalénsgatan 19, Kvillebäcken

Nyrenoverad kontorslokal med fönster åt tre väderstreck cent...

Visad

Gamla tuvevägen 21, Kvillebäcken

Fin kontorslokal bestående utav öppet landskap, 4 rum samt k...

Visad

Gamla Tuvevägen 21, Kvillebäcken

lokal som passar kontor, all typ av vård, utbildning mm

Visad