Kontor, Gruvgatan 35, Västra Frölunda, Göteborg

  • 362 m²
  • 30 167 - 51 283 kr/mån

Praktiskt kontorsfastighet med närhet till Änggårdsbergen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 362 m²
Adress Gruvgatan 35
Område Västra Frölunda
Objektsnummer 41906558
Områdeshyra 30 167 - 51 283 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Praktiskt och rumsindelad kontorslokal med fönster i tre väderstreck. Lokalen är idag fördelad på 10 kontorsrum, 2 konferensrum, 1 mindre mötesrum, 2 förråd, 2 WC, dusch, samt pausrum/kök. Planlösning och materialval kan anpassas i samråd med den nya hyresgästen.

Stor variation av lunchrestauranger och närhet till köpcentret 421 som har ett stort utbud av butiker och service. Precis intill fastigheten ligger Träningsverkets gym, lunchrestaurangen Måltiden samt entré till Änggårdsbergen.

Närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Busshållplats finns på JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.


Bilder på lokalen