Lagerlokal, Gräddvägen 15B, Ersboda, Umeå

  • 568 m²
  • 28 400 - 44 967 kr/mån

Stor och luftig lager lokal med högport.


Lokaltyper Butikslokal / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 568 m²
Adress Gräddvägen 15B
Område Ersboda
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41899654
Områdeshyra 28 400 - 44 967 kr/mån
600 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Rymlig lager/butikslokal om ca 568 kvm, lämplig för såväl handel som för lagerhantering. Här finns högport med goda inlastningsmöjligheter och generös takhöjd. Ljusa kontors- och personalutrymmen. Lokalen har fint skyltläge och stora parkeringsytor mot Gräddvägen. Välkommen att höra av er till Niklas Brander för ytterligare information och visning.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Öppen planlösning med högport och rymliga kontors- och personalutrymmen

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen