Kontor, Glimmervägen 4, Gastelyckan, Lund

  • 500–600 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor, kontorshotell eller vårdboende i fastighet om ca 500-600 kvm. Parkeringsplatser finns på fastighet


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Övrig lokal
Total yta 500–600 m²
Adress Glimmervägen 4
Område Gastelyckan
Kommun Lunds kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41948360

Beskrivning

Fin fastighet med tillhörande rymlig parkering och centralt belägen i Gastelyckan. Kontor, kontorshotell eller vårdboende i fastighet om ca 500-600 kvm. Kök med stor matplats, WC, duschar och en trevlig uteplats.

Omgivning

Området är idag lika stort som Lunds stadskärna och har mycket goda kommunikationsmöjligheter då det ligger intill E22:an. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Grönt cykelstråk från Lunds centrum samt stort grönområde vid angränsande stadsdelen Nya Linero.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationer med bil, direkt anslutning till E22, och buss. Cykel och gångavstånd från Lunds centrum.

Planlösning

Lokalen är handikappanpassad och har en blandad planlösning, med rumsindelning och öppna ytor. Det finns även kök med stor matplats, WC, duschar och en trevlig uteplats.

Service

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera. Fastigheten är granne med Scandic Star hotell, Preem bensinstation, Bageri och flera lunchrestauranger.


Karta


Bilder på lokalen