Kontor, Gamla Brogatan 26, City, Stockholm

  • 770 m²
  • 314 417 - 429 917 kr/mån

Kontor som erbjuder välplanerade arbetsytor i modernt och ljust landskap. Karaktäristiska materialval och en rymd i lokalen som inger pondus.


Lokaltyp Kontor
Total yta 770 m²
Adress Gamla Brogatan 26
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41876551
Områdeshyra 314 417 - 429 917 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Unikt kontor utöver det vanliga. Här har ni alla chanser att skapa en arbetsmiljö som lever upp till förväntningarna både gällade estetik och praktiska avseenden. Med en atmosfär som andas personlighet och karaktär bjuds ni i denna lokal på stilfulla ytor som sträcker sig över ett helt våningsplan. Gott ljusinsläpp ifrån höga fönster med en äldre prägel, samt generös takhöjd och ett rustikt mörkt trägolv. Öppna ytor för kontorslandskap i kombination med konferensrum av olika dimension. Två pentryn med pausyta, samt kaklade wc och dusch. Drömmen för den som väntar sig något utöver det vanliga av kontoret. Strålande läge med endast 5 min till Arlanda Express.

Omgivning

Här har ni en optimal utgångspunkt i Stockholm City. Mycket centralt beläget kontor i fint skick. Beläget mitt i stadspulsen, men samtidigt på en adress som lever upp till den charm som förväntas av sekelskiftesbyggnader. En av få byggnader som fortfarande är bevarade från det som en gång var Klarakvarteren. Gamla Brogatan har gott om trevliga butiker och har blivit ett nytt handelsstråk. Om somrarna lever den upp till sommargågata, och om vintern skyltas här fint med ljusdekorationer. Kaferang mitt över gatan finns för den som vill luncha på stan eller ta en god kaffe i farten.

Kommunikationer

Ta del av de fördelar som ett kontor i detta läge för med sig. Inom fem minuters gångavstånd når du Centralen och Hötorget med all tänkbar kommunikation. Arlanda Express, Cityterminalen, bussar, T- bana, peneltåg etc. Du tar dig smidigt såväl inrikes som utrikes, för att inte tala om den täta stadstrafiken med innerstadsbussarna. Dessutom ett excellent pendelläge för den som bor utanför stan, och vill lägga tiden på affärer och familj istället för långa resvägar.

Service

Inget saknas här när det kommer till service och utbud av shopping, restauranger och nöje. Du har flera teatrar, konserthuset, klubbar, barer på gångavstånd. Clarion Sign Hotel erbjuder pool högst upp på taket och City SPA.

Övrigt

Representativ sekelskiftesbyggnad med generös takhöjd, rymligt tilltagna ytor och mycket charm.


Karta
Visa på kartan: