Kontor, Göran Olsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 136 m²

På Göran Olsgatan i Malmö, vid Malmö Tingsrätt, kan vi erbjuda en kontorslokal på 136 kvm. Kontoret ligger på andra våningen i en vacker sekelskiftesfastighet. Lokalen är rumsindelad. Det finns totalt 5 rum varav 3 av dessa är stora och generösa - klassiska sekelskiftesrum. Lokalen är ledig från den 1 juni 2019. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i...


Lokaltyp Kontor
Total yta 136 m²
Adress Göran Olsgatan 1
Område Centrum
Objektsnummer 41888212

Beskrivning

På Göran Olsgatan i Malmö, vid Malmö Tingsrätt, kan vi erbjuda en kontorslokal på 136 kvm. Kontoret ligger på andra våningen i en vacker sekelskiftesfastighet.

Lokalen är rumsindelad. Det finns totalt 5 rum varav 3 av dessa är stora och generösa - klassiska sekelskiftesrum.

Lokalen är ledig från den 1 juni 2019.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Bilder på lokalen