Kontor, Göran Olsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 136 m²

På Göran Olsgatan i Malmö, vid Malmö Tingsrätt, kan vi erbjuda en kontorslokal på 136 kvm. Kontoret ligger på andra våningen i en vacker sekelskiftesfastighet. Lokalen är rumsindelad. Det finns totalt 5 rum varav 3 av dessa är stora och generösa - klassiska sekelskiftesrum. Lokalen är ledig från den 1 juni 2019. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i d...


Lokaltyp Kontor
Total yta 136 m²
Adress Göran Olsgatan 1
Område Centrum
Objektsnummer 41888212

Beskrivning

På Göran Olsgatan i Malmö, vid Malmö Tingsrätt, kan vi erbjuda en kontorslokal på 136 kvm. Kontoret ligger på andra våningen i en vacker sekelskiftesfastighet.

Lokalen är rumsindelad. Det finns totalt 5 rum varav 3 av dessa är stora och generösa - klassiska sekelskiftesrum.

Lokalen är ledig från den 1 juni 2019.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Bilder på lokalen