Kontor, Göran Olsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 136 m²

På Göran Olsgatan i Malmö, vid Malmö Tingsrätt, kan vi erbjuda en kontorslokal på 136 kvm. Kontoret ligger på tredje våningen i en vacker sekelskiftesfastighet. Lokalen erbjuder totalt 5 rum och 3 avdessa är stora och generösa - klassiska sekelskiftesrum. Lokalen kommer att renoveras. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet....


Lokaltyp Kontor
Total yta 136 m²
Adress Göran Olsgatan 1
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41888212

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

På Göran Olsgatan i Malmö, vid Malmö Tingsrätt, kan vi erbjuda en kontorslokal på 136 kvm. Kontoret ligger på tredje våningen i en vacker sekelskiftesfastighet.

Lokalen erbjuder totalt 5 rum och 3 av dessa är stora och generösa - klassiska sekelskiftesrum.

Lokalen kommer att renoveras.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.Bilder på lokalen