Kontor, Gängtappen, Dockan, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 97 500 - 127 500 kr/mån
Wihlborgs Fastigheter AB Restaurang (4 m) Shopping (192 m) Friskvård (105 m) Grönområde (461 m) Bank (357 m) Uttagsautomat (230 m) Kommunikation (161 m) Parkering (160 m) Kemtvätt (167 m)

Supermodernt med gamla anor i Gängtappen

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 600 m²
Adress Gängtappen
Område Dockan
Objektsnr 41846197
Lokalguidens estimerade områdeshyra
97 500 - 127 500 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Är du redo att ta historien vidare? I Kockums tidigare huvudkontor i Dockan skapar vi nu toppmoderna kontor för det nya Malmö. Här finns ett kontor på andra våningen med plats för upp till 40-50 arbetsplatser samt mötesrum, pentry och pausutrymmen. En loungedel kan ge plats för spontana och informella möten.

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Till centralstationen promenerar du på 10 minuter. Parkering finns både i garage och utomhus.

Parkering

Parkering finns

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. I Gängtappen skapar vi nya kontor för framtidens företag. Kontor som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Gängtappen, Dockan

Rymligt kontor med luft, rymd och svängda former

Visad

Gängtappen, Dockan

Rymligt kontor med luft, rymd och svängda former

Visad

Gängtappen, Dockan

Moderna kontor i Malmös första skyskrapa

Visad

Gängtappen, Dockan

Supermodernt med gamla anor i Gängtappen

Visad