Kontor, Fridtunagatan 24, Ebbepark, Linköping

  • 710 m²

Kontorslokal med labb på plan 3. Labben är i dag anpassade för molekylär diagnostisk verksamhet men passar laboratorieverksamhet där krav på riskklass 2 finns.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 710 m²
Adress Fridtunagatan 24
Område Ebbepark
Kommun Linköpings kommun
Hiss Ja
Våning 3 av 3
Objektsnummer 41951500

Beskrivning

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden!

Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Parken präglas av en modig innovationskultur där företag ofta delar både idéer och resurser med varandra.

Omgivning

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Ebbepark är på väg att omvandlas från en traditionell företagspark till framtidens hållbara tillväxtmiljö. Under de kommande åren ska verksamhetsytan fördubblas och nya bostäder ska byggas, tillsammans med utrymmen för skola, vård, service och rekreation. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Ms bilpool och Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats.

Parkering

Ja

Service

Restaurang och servicebutik i området.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen