Kontor, Fridhemsvägen 15, KVARTERET TELEFONEN, Ronneby

  • 1 124 m²

Stora, öppna och ljusa kontorslokaler med två entréer och gott om parkeringar precis utanför.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 1 124 m²
Adress Fridhemsvägen 15
Område KVARTERET TELEFONEN
Kommun Ronneby kommun
Våning 1 av 2
Objektsnummer 41914034

Beskrivning

Kontoret har två entréer och gott om parkeringar precis utanför med tillgång till laddstolpar för elbil. I kontorslokalerna finns det fyra öppna kontorslandskap varvat med flera kontorsrum, samtalsrum och konferensrum. Personalmatsalen ligger i anslutning till entrén mot Ronnebyån vilket gör det enkelt att ta med lunchen ut när vädret tillåter. Det finns ett kopieringsrum och flertalet rum för testmiljö, arkiv, förråd, lager och serverrum.Det är enkelt att pendla till kontoret då lokalerna ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik från hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.
I kvarteret Telefonen finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, en större friskvårdsanläggning samt lunchrestaurangen Köksmästaren. I närområdet finns även möjlighet till konferenser för över 1000 personer i Blekinge Convention Center och vackra gångstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby.

Omgivning

Vid fastigheten finns promenad- och cykelstråk längs Ronnebyån till den vackra Brunnsparken, Hotell Ronneby Brunn och Ronneby Golfklubb. På andra sidan ån ligger området Blekans sekelskiftesvillor med glasverandor och en bit bort centrala Ronneby med restauranger, butiker och torghandel.

Kommunikationer

Resecentrum med Blekingetrafikens bussar och Öresundståg mot Köpenhamn och Karlskrona ligger inom några minuters promenad. Cykel- och gångväg finns till fastigheten. Från Ronneby Airport tar det cirka 15 minuter med bil.

Planlösning

Flera stora öppna kontorslandskap varvat med kontorsrum, samtalsrum och konferensrum. Personalmatsal, kopieringsrum och flertalet rum för testmiljö. Arkiv, förråd, lager och serverrum.

Parkering

Det finns över 100 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Service

I centrala Ronneby som ligger inom gångavstånd finns bland annat matvarukedjan Willys.

Skyltläge

På områdesskyltningen och över entrén.

Närliggande företag

I fastigheten finns flera tillverkande företag, kontor, vårdkliniker, friskvårdsanläggning samt en restaurang. Några av de omgivande företagen är Orbit One, Cetetherm, Areff, och Capio citykliniken. Soft Center, Ronneby Brunn Hotell och centrala Ronneby med dess butiker ligger i närheten.

Övrigt

ÖVRIGT:

Kvarteret Telefonen ligger granne med Ronnebys nya stadsdel Kilen där det just nu byggs ett stort och varierat utbud av bostäder.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen