Kontor, Fredsgatan 3, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 6 933 - 9 967 kr/mån
Diös Friskvård (16 m) Restaurang (102 m) Kommunikation (204 m) Bank (325 m) Shopping (362 m)

Mindre kontorslokal i city om 104 m2, granne med CGI och ögonklinik.

Beskrivning

Lokal i markplan om 104 m2 med fin ytskikt, vitmålade väggar samt mörk linoleum på golvet. Helkaklad hwc, pentry, 2 st cellkontor samt ett större rum för konferens eller öppet kontorslandskap, möblerbar hall och korridor. Lokalen har glasade partier mellan kontorsrum samt korridor som går att öppna upp. Fiber finns till fastigheten. Fönster ut mot grönområde och bilparkering.

Omgivning

Med sitt centrala läge nås stadskärnan på några minuter. Fastigheten är lättillgänglig att nå med bil, buss och för fotgängare. I fastigheten är i dagsläget verksamheter såsom CGI, Tullverket samt Memira ögonklinik.

Kommunikationer

God kommunikation och tillgänglighet med sitt lokala läge. Allmänna parkeringsplatser i anslutning till fastigheten samt vid Nytorget, ett stenkast. Parkeringsgarage finns i fastigheten. Busshålsplats på gångavstånd. SJ resecentrum nås på 10 minuters promenad och Sundsvall Midlanda flygplats ligger ca 2 mil norrut via E4.

Service

Närhet till all service som återfinns i Sundsvalls stadskärna. I lokalomgivningen återfinns Nytorget med både restauranger och Pressbyrå, samt på någon minuts gångavstånd återfinns OK/Q8. Även hotell, Filmstad och gym återfinns i grannfastigheter.

Övrigt

Kontorsfastighet på ett centralt läge i Sundsvall. I fastigheten återfinns varmgarage, även möjlighet att hyra parkeringsplats för bil finns utomhus på baksidan av fastigheten. Hissarna i fastigheten är hwc vänliga samt hwc parkeringsplats i anslutning på Fredsgatan.

Fredsgatan 5, Centrum

Kontorsokal om 338 m2 i Fastighet med närhet till stadskärna...

Visad

Thulegatan 16 B, Centrum

Stilren och renoverad kontorslokal om 633 m2 på plan 3, cent...

Visad

Nybrogatan 26, Centrum

Butik- eller kontorslokal med stora skyltfönster i bästa läg...

Visad