Kontor, Falugatan 2, Centrum, Falun

Lokalguidens estimerade områdeshyra 40 850 - 58 050 kr/mån
Diös Restaurang (12 m) Shopping (17 m) Friskvård (54 m) Kommunikation (70 m) Bank (144 m) Uttagsautomat (146 m) Parkering (153 m) Bilservice (353 m)

Kontor på 516 kvm på Falugatan 2 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 516 m²
Adress Falugatan 2
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864677
Lokalguidens estimerade områdeshyra
40 850 - 58 050 kr/mån
950 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Vi har nu nöjet att erbjuda en mycket representativ kontorslokal om 510 kvm med bra affärsläge ovanpå Falan gallerian i centrum. Genomgående ljus och fräsch lokal med fina ytskikt. Bra fördelning av enskilda rum, öppna ytor och konferensrum med totalt ca 20-25 arbetsplatser. Passar det lite större företaget som vill ha en central, modern och rymlig lokal. Kök, wc, dusch. Lättillgängligt med bil. Goda parkeringsmöjligheter i garage. Andra företag i närheten är Diös, Fastighetsägarna MittNord och Basware. Hiss.

Omgivning

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ca 50 m till närmsta busshållplats (http://www.dalatrafik.se). Tågstationen ligger på ca 800 m gångavstånd. Cirka 800 m till tågstationen. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats.

Service

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger. Den består av två byggnader med 5 våningsplan vardera. I den ena byggnaden finns kommunen och Falu Stadsbibliotek och i den andra Falan galleria med ett flertal butiker, Clas Ohlson och Systembolaget. Fastigheten är delvis renoverad under senare år.

Falugatan 2, Centrum

Övrigt på 327 kvm på Falugatan 2 i Centrum

Visad

Falugatan 2, Centrum

Kontor på 327 kvm på Falugatan 2 i Centrum

Visad

Holmgatan 30, Falu centrum

Nybyggd butikslokal med entré i bästa läge på Holmgatan. Ins...

Visad