Kontor, Första Långgatan 20, Majorna/Linné, Göteborg

  • 145 m²
  • 21 750 - 36 250 kr/mån

Härlig och ljus kontorslokal i högt läge med hamnutsikt


Lokaltyp Kontor
Total yta 145 m²
Adress Första Långgatan 20
Område Majorna/Linné
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41947858
Områdeshyra 21 750 - 36 250 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Fin kontorslokal i en modern kontorsfastighet. Lokalen ligger på plan 7 med utsikt både över hamnen och mot söder. Planlösningen består av tre större kontorsrum och en öppen kontorsyta.

Ett stenkast bort ligger Järntorget och Linnéområdet med sitt stora utbud av restauranger, caféer och övrig service. Bra kommunikationer med spårvagnshållplats precis utanför dörren. Gott om p-platser i p-hus som ligger precis på andra sidan gatan.

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in.
CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Planlösning

Planlösningen består av tre större kontorsrum och en öppen kontorsyta.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen