Lagerlokal, Företagsvägen 29, Arlöv

  • 264 m²
  • Omgående

Ljust och fräscht Kontor & Lager Trevligt kontor med tillhörande lagerdel i bra område i nära anslutning till motorvägar och ringleder. Tågstation på gångavtånd.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 264 m²
Adress Företagsvägen 29
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41905236

Beskrivning

Mycket fräscha kontorslokaler med tillhörande lager. Lagret har stor port samt separat ingångsdörr och hög takhöjd. Kontoret bjuder på genomgående kontorslandskap inkl. pentry samt 2 konferensrum. Möjlightet att bygga om till separata kontor om så önskas. Strateigskt beläget område i direkt anslutning till både yttre och inre ringleden. Populärt område med många mycket trevliga hyresgäster. Långtradare har access till området. Gångavstånd till tågstation och busshållplats. Brevlådor i direkt anslutning till tomten. Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter.

Omgivning

Strateigskt beläget område i direkt anslutning till både yttre och inre ringleden. Populärt område med många mycket trevliga hyresgäster. Långtradare har access till området.

Kommunikationer

Gångavstånd till tågstation och busshållplats. Brevlådor i direkt anslutning till tomten.

Planlösning

Trevlig och fräsch lokal öppen genomgående planlösning inkl. pentry samt 2 separata konferensrum, samt lager med stor port. Finns även möjlighet till skön uteplats

Parkering

Parkeing utanför lokalen

Service

Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter.


Bilder på lokalen