Butikslokal, Färgaregatan 16, Alingsås, Alingsås

Colliers International AB Friskvård (42 m) Kemtvätt (64 m) Shopping (65 m) Restaurang (71 m) Parkering (72 m) Uttagsautomat (154 m) Kommunikation (184 m) Postkontor (386 m) Grönområde (514 m)

I charmiga Alingsås erbjuds nu en fin butikslokal på totalt 140 kvm. Lokalen är utformad med stora fönsterpartier vilket möjliggör utmärkt skyltläge och ett härligt ljusinsläpp. Lokalen är belägen i centrala Alingsås och omges av kullerstensbelagda gator, vackra trähus och den lilla ån som rinner genom orten. Välkommen att kontakta Colliers för visning!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 140 m²
Adress Färgaregatan 16
Område Alingsås
Byggår 1962
Objektsnr 41828423
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I charmiga Alingsås erbjuds nu en fin butikslokal på totalt 140 kvm. Lokalen är utformad med stora fönsterpartier vilket möjliggör utmärkt skyltläge och ett härligt ljusinsläpp. Lokalen är belägen i centrala Alingsås och omges av kullerstensbelagda gator, vackra trähus och den lilla ån som rinner genom orten.

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Alingsås är en trevlig liten stad som erbjuder stort utbud av butiker, kaféer och restauranger. I Alingsås behöver man inte välja mellan charmig småstadsidyll eller utbud av stora kedjor. På de kullerstensbelagda gatorna med de anrika trähusen finns såväl väletablerade varumärken som unika butiker. Alingsås trivsamma stadskärna lockar många shopping- och fikasugna.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Alingsås och här är det nära till allt. I Alingsås kommun finns pendeltåg, regiontåg, busslinjer och närtrafik (för landsbygden). Samtliga busslinjer anländer till Alingsåsterminalen för att resenärerna ska ha möjlighet till bytesresor både med buss och tåg. Alingsås station ligger en kort promenad från lokalen.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Färgaregatan 16, Johanneberg

Butikslokal på 140 kvm i hörnet Färgaregatan/Plangatan i cen...

Visad

Färgaregatan 16, Centrum

Källarlager på 120 kvm i centrala Alingsås uthyres på Färgar...

Visad

Plangatan 20, Alingsås

Kontors/butikslokal 200m från stationen, 200m från torget Ny...

Visad

Plangatan 22, Centralt

Markplan i Brf Centrumplan. Lämpar sig för försäljning, lage...

Visad