Kontor / Lager, Exportgatan 35, Hisings Backa, Göteborg

  • 350 m²
  • Enligt överenskommelse.

Nu erbjuds en kombilokal med lageryta om 350 kvm och kontorsutrymme en våning över. Närhet till E6an och centrum. Bra golvbärighet och strömstyrka.


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 350 m²
Adress Exportgatan 35
Område Hisings Backa
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41907100

Beskrivning

Nu erbjuds en kombilokal som består av lager- och kontorsyta med mycket bra läge i Backa industriområde och närhet till E6:an.
Lagerdelen är om 350 kvm och sedan finns det också kontor på övervåningen som hyrs ut till. Lagerlokalen har bra bärighet i golvet och god mängd ström.

Omgivning

Här finns närhet till E6:an och Göteborgs city. Runt i området finns flertalet lunchrestauranger, friskvård, kontor och handel.

Kommunikationer

5 minuters promenad bort ligger busshållplatsen Balamundi. Härifrån tar det endast 12 minuter till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen

Planlösning

Blandad.

Parkering

Parkering finns inom fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen