Kontor, Drottninggatan 13, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 110 m²
  • Omgående.
  • 18 333 - 30 250 kr/mån

Välkommen till ett kontor som är beläget högst upp i en charmig byggnad från 1813. Lokalen passar utmärkt för det mindre bolaget på upp till 10 personer med en planlösning fördelad på två kontor/konferensrum och ett stort öppet rum med plats för flera skrivbord. Kontoret är även försett med en trevlig välkomstyta och pentry med matplats. Här har ni möjlighet att ta eftermiddagskaffet nere på den charmiga innegården de dagar vädret tillåter. Lokaliseringen av kontoret ger närhet till Göteborg...


Lokaltyp Kontor
Total yta 110 m²
Adress Drottninggatan 13
Område Inom Vallgraven
Byggår 1813
Tillträde Omgående.
Objektsnummer 41846700
Områdeshyra 18 333 - 30 250 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till ett kontor som är beläget högst upp i en
charmig byggnad från 1813. Lokalen passar utmärkt för det mindre bolaget på upp till 10 personer med en planlösning fördelad på två kontor/konferensrum och ett stort öppet rum med plats för flera skrivbord. Kontoret är även försett med en trevlig välkomstyta och pentry med matplats.

Här har ni möjlighet att ta eftermiddagskaffet nere på den charmiga innegården de dagar vädret tillåter.

Lokaliseringen av kontoret ger närhet till Göteborgs kärna och dess tempofyllda atmosfär samtidigt som detta område håller sin distans och finner sitt lugn - en perfekt kombination!

Som extra plus har detta kontor även en miljöcertifiering LEED Silver (2016)

Omgivning

Med närhet till Göteborgs kärna och dess tempofyllda atmosfär håller detta område ändå sin distans och finner sitt lugn. Den vackra fastigheten byggd 1813 blir en brytpunkt mellan intensitet och stillhet. På helgerna vallfärdar Göteborgarna hit för shoppingen, nöjet och matens skull. Arbetar du här har du det utbudet runt hörnet, varje dag.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots.

Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Planlösning

Kontor.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.

Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kri

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen