Kontor, Drottninggatan 13, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 18 333 - 30 250 kr/mån
Colliers International AB Shopping (14 m) Friskvård (87 m) Restaurang (127 m) Kommunikation (315 m) Parkering (428 m) Bank (443 m) Bilservice (553 m) Bränslestation (1316 m) Postkontor (1404 m)

Välkommen till ett kontor som är beläget högst upp i en charmig byggnad från 1813. Lokalen passar utmärkt för det mindre bolaget på upp till 10 personer med en planlösning fördelad på två kontor/konferensrum och ett stort öppet rum med plats för flera skrivbord. Kontoret är även försett med en trevlig välkomstyta och pentry med matplats. Här har ni möjlighet att ta eftermiddagskaffet nere på den charmiga innegården de dagar vädret tillåter. Lokaliseringen av kontoret ger närhet till Göteborg...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 110 m²
Adress Drottninggatan 13
Område Inom Vallgraven
Byggår 1813
Tillträde Omgående.
Objektsnr 41846700
Lokalguidens estimerade områdeshyra
18 333 - 30 250 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen till ett kontor som är beläget högst upp i en
charmig byggnad från 1813. Lokalen passar utmärkt för det mindre bolaget på upp till 10 personer med en planlösning fördelad på två kontor/konferensrum och ett stort öppet rum med plats för flera skrivbord. Kontoret är även försett med en trevlig välkomstyta och pentry med matplats.

Här har ni möjlighet att ta eftermiddagskaffet nere på den charmiga innegården de dagar vädret tillåter.

Lokaliseringen av kontoret ger närhet till Göteborgs kärna och dess tempofyllda atmosfär samtidigt som detta område håller sin distans och finner sitt lugn - en perfekt kombination!

Som extra plus har detta kontor även en miljöcertifiering LEED Silver (2016)

Omgivning

Med närhet till Göteborgs kärna och dess tempofyllda atmosfär håller detta område ändå sin distans och finner sitt lugn. Den vackra fastigheten byggd 1813 blir en brytpunkt mellan intensitet och stillhet. På helgerna vallfärdar Göteborgarna hit för shoppingen, nöjet och matens skull. Arbetar du här har du det utbudet runt hörnet, varje dag.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots.

Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Planlösning

Kontor.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.

Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kri

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Kyrkogatan 24, Inom Vallgraven

Kontorslokal på 200 kvm med utsikt över Domkyrkan i centrala...

Visad

Västra hamngatan 6, Inom vallgraven

Liten butikslokal i Antikhallarna. Hit sökes vintagehandel, ...

Visad

Drottninggatan 20, Centrum

Lager/arkiv centralt inom Vallgraven.

Visad

Drottninggatan 21, Göteborg

Kontor i äldre fastighet, med moderna ytskikt och god ventil...

Visad