Butikslokal, Djäknegatan 16, CENTRUM, Malmö

  • 60 m²
  • 6 000 - 12 500 kr/mån

Mindre butikslokal i bra cityäge med stora skyltfönster


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 60 m²
Adress Djäknegatan 16
Område CENTRUM
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41932924
Områdeshyra 6 000 - 12 500 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

Mindre butikslokal i bra cityäge med stora skyltfönster

En liten butikslokal om 60 kvm på Djäknegatan 16. Lokalen är belägen i bra cityläge med stora skyltfönster. Ytan är fördelad på en öppen butiksyta och ett mindre utrymme för pausrum/lager. Bara ett stenkast bort finns välkända Hansa Compagniet med dess butiker.

Om fastigheten

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.

Service

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.

Läs mer om fastigheten


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen