Kontor, Carlsgatan 12A, Centrum, Malmö

  • 8 - 500 m²
  • 20 rum
  • Omgående

Nordens bästa coworking space! Vi finns även i Malmö Hyllie, Lund och Helsingborg vilket innebär att du kan nyttja våra faciliteter även där.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Utbildningslokal
Total yta 8 - 500 m²
Adress Carlsgatan 12A
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1990
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Tillgänglighet Handikappsanpassade ytor
Våning 0-3
Antal rum 20
Tillträde Omgående
Ingår i hyra El, värme, internet, skrivare, kaffe, mötesrum, reception
Objektsnummer 41938659

Beskrivning

Mindpark har blivit utsedd till Nordens bästa coworkingspace. Vi finns även i Malmö Hyllie, Lund och Helsingborg vilket innebär att du som hyresgäst kan nyttja våra faciliteter även där. Vi har en härlig gemenskap och här sitter både frilansare och teams. Vi erbjuder flexibla lösningar för dig som önskar arbetsplats eller kontor som kan sägas upp med en till tre månaders notis, eller som lätt vill kunna skala upp eller ner i yta.

På bottenvåningen finns husets hjärta som är vårt café med reception och eventytor. Här möter vi dig och dina gäster dagligen. Vi erbjuder även mötesrum i varierande storlekar. I hyran ingår allt från el och värme till internet och kaffe.

Omgivning

Mitt i centrala Malmö är detta en fantastisk miljö, med massor av lunchrestauranger och andra alternativ att tillgå.

Kommunikationer

Mindpark Malmö ligger vid centralstationen, i anrika Slagthuset. Läget är perfekt då det är direkt vid stationen, men ändå lätt att ta sig till med bil.

Planlösning

På Mindpark finns både större och mindre kontor i ljusa fräscha lokaler. Vi har även skrivbordsplatser för uthyrning. I hyran ingår el, Internet, städning, kaffe, tillgång till gemensam skrivare samt möjlighet att nyttja våra konferensrum.

Parkering

Ja

Uppvärmning

Ingår


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen