Kontor, Bryggargatan 4, Norrmalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 898 333 - 1 228 333 kr/mån
Newsec Shopping (5 m) Restaurang (36 m) Friskvård (51 m) Uttagsautomat (141 m) Grönområde (187 m) Parkering (193 m) Kommunikation (2580 m)

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När det är enkelt att ta sig till kunderna eller mellan arbete och hemmet är avståndet inte heller långt till goda affärer och lojala medarbetare. Helt enkelt ett strålande läge! Här flyttar ni in i nyrenoverade kontorslokaler med hög standard, planerad inflytt Q2 2019. Ljusa ytskikt med glasväggar och textilmattor. Öppna rymliga kontorsytor med modern kontorsstandard och bra klimat. Innertaket höjs och belysning håller god modern standar...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 200 m²
Adress Bryggargatan 4
Område Norrmalm
Objektsnr 41899928
Lokalguidens estimerade områdeshyra
898 333 - 1 228 333 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När det är enkelt att ta sig till kunderna eller mellan arbete och hemmet är avståndet inte heller långt till goda affärer och lojala medarbetare. Helt enkelt ett strålande läge!
Här flyttar ni in i nyrenoverade kontorslokaler med hög standard, planerad inflytt Q2 2019. Ljusa ytskikt med glasväggar och textilmattor. Öppna rymliga kontorsytor med modern kontorsstandard och bra klimat. Innertaket höjs och belysning håller god modern standard. Totalt ca 2 200 kvm i två plan. Här finns fantastiska möjligheter att bygga sitt varumärke genom att sätta sin egen prägel på lokalen och påverka planlösning, ytskikt etc innan ni tillträder.
Unikt för lokalen är två stycken stora atrium med stort ljusinsläpp genom glastaket som ger rymd och luftighet. Här finns möjlighet att samla större grupper för presentationer, lunchsittningar mm. Tag med kaffekoppen ut på den trevliga takterrassen och avnjut i goda kollegors sällskap uppe bland takåsarna. Ett förstklassigt kontor att trivas i!

Omgivning

Trevliga Gamla Brogatan som ligger alldeles intill bjuder på gemytlig atmosfär med caféer, juicebarer och restauranger. Juiceverket, KafeRang, Volt och Grandpa för att nämna några.
Obs: bilderna är referensbilder från annan lokal i fastigheten samt visualiseringsbilder, variationer kan förekomma. Adressen "Bryggargatan 4" är villkorat att bygglov om ny entré godkänns. Nuvarande entré är belägen på Korgmakargränd.

Parkering

3 parkeringsplatser. Går att hyra för 3 000 kr/mån.

Service

Med Sveriges starkaste handelsstråk inpå knuten är det en fantastisk förmån att hinna med vardagsärenden på väg hem efter arbetsdagen eller på lunchen. Flertalet hotell i närheten underlättar för affärssammankomster och inresande besökare.

Bryggargatan 4, Norrmalm

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När...

Visad

Korgmakargränd 2, Norrmalm

Lagerlokal på 498 kvm, går att dela enligt följande 164 kvm,...

Visad

Drottninggatan 61, Norrmalm

På Stockholms mest kommersiella adress Drottninggatan överlå...

Visad