Kontor, Bryggargatan 4, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 904 867 - 1 237 267 kr/mån
Newsec Shopping (5 m) Restaurang (36 m) Friskvård (51 m) Uttagsautomat (141 m) Grönområde (187 m) Parkering (193 m) Kommunikation (2568 m)

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När det är enkelt att ta sig till kunderna eller mellan arbete och hemmet är avståndet inte heller långt från goda affärer och lojala medarbetare. Helt enkelt ett strålande läge! Här flyttar ni in i nyrenoverade kontorslokaler med hög standard, planerad inflytt Q1 2019. Ljusa ytskikt med glasväggar och textilmattor. Öppna rymliga kontorsytor med modern kontorsstandard och bra klimat. Innertaket höjs och belysning byts ut till en modern st...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 216 m²
Adress Bryggargatan 4
Område City
Objektsnr 41899928
Lokalguidens estimerade områdeshyra
904 867 - 1 237 267 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När det är enkelt att ta sig till kunderna eller mellan arbete och hemmet är avståndet inte heller långt från goda affärer och lojala medarbetare. Helt enkelt ett strålande läge!
Här flyttar ni in i nyrenoverade kontorslokaler med hög standard, planerad inflytt Q1 2019. Ljusa ytskikt med glasväggar och textilmattor. Öppna rymliga kontorsytor med modern kontorsstandard och bra klimat. Innertaket höjs och belysning byts ut till en modern standard. Totalt 2 216 kvm i två plan. Här finns fantastiska möjligheter att bygga sitt varumärke genom att sätta sin egen prägel på lokalen och påverka planlösning, ytskikt etc innan ni tillträder.
Unikt för lokalen är två stycken stora atrium med stort ljusinsläpp genom glastaket som ger rymd och luftighet. Här finns möjlighet att samla större grupper för presentationer, lunchsittningar mm. Tag med kaffekoppen ut på den trevliga takterrassen och avnjut i goda kollegors sällskap uppe bland takåsarna. Ett förstklassigt kontor att trivas i!

Omgivning

Trevliga Gamla Brogatan som ligger alldeles intill bjuder på gemytlig atmosfär med caféer, juicebarer och restauranger. Juiceverket, KafeRang, Volt och Grandpa för att nämna några.
Obs: bilderna är referensbilder från annan lokal i fastigheten samt visualiseringsbilder, variationer kan förekomma. Adressen "Bryggargatan 4" är villkorat att bygglov om ny entré godkänns. Nuvarande entré är belägen på Korgmakargränd.

Kommunikationer

Det går knappast att få ett mer centralt läge i Stockholm. Några få minuters gångväg till T-centralen och dess täta avgångar med tunnelbana, bussar, pendeltåg, regionaltåg, Arlanda Express och flygbussar. Runt hörnet ligger Hötorget som också erbjuder flertalet stadsbussar samt tunnelbanans gröna linje. Det är aldrig långt till en taxi, eller varför inte promenera till din destination genom vår vackra huvudstad? Med kontoret som utgångspunkt är det sällan långt till businesslunchen eller mötet på stan, vilket spar både tid och energi.

Parkering

3 parkeringsplatser. Går att hyra för 3 000 kr/mån.

Bryggargatan 4, City

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen! När...

Visad

Bryggargatan 4, City

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När...

Visad

Bryggargatan 4, City

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När...

Visad

Korgmakargränd 2, Norrmalm

Lagerlokal på 498 kvm, går att dela enligt följande 164 kvm,...

Visad