Kontor, Bredgränd 6, Uppsala city, Uppsala

  • 143 m²
  • Enligt överenskommelse

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns denna lokal. Lokalen är av industriell karaktär med fina materialval och hög standard.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Kontorshotell
Total yta 143 m²
Adress Bredgränd 6
Område Uppsala city
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41951587
Bifogade filer

Beskrivning

Med en varm känsla, unik karaktär och noga utvalda material är denna lokal helt egen i sitt slag. Lokalen ligger högst upp i byggnaden och har därför också snedtak med vackra takkupor mot norr och takfönster åt söder. Från det stora konferensrummet kan medarbetarna lätt komma ut till kvarterets innergård. Här finns plats för arbete i solen eller större företagsevent.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Planlösning

Öppen planlösning med kontor- och konferensrum. Hög standard och fina materialval. Oljad ekparkett, glaspartier med svart spröjs, betongmålade väggar och varm petroleumfärg i pentryt. Planlösningen är öppen och taket har synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen