Kontor / Lager, Brandthovdagatan 16, Brandthovda industriområde, Västerås

  • 340 m²
  • Enligt överenskommelse

Enastående tillfälle! Nu finns chansen att hyra en mycket attraktiv lokal för det lilla till medelstora företaget. Perfekt planerad lokal med verkstad/ lager med högt i tak. I verkstadslokalen finns en stor nybesiktigad travers som kan lyfta upp till 10 ton. Det finns även ett större entresolplan i verkstad/ lager delen. Rejäl port till verkstad med bra tillgänglighet för transport/ leveranser. Mycket smakfull renoverad kontorsavdelning med pentry, 3 kontorsrum/ ev konferensrum. Omklädn...


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 340 m²
Adress Brandthovdagatan 16
Område Brandthovda industriområde
Kommun Västerås kommun
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41931788

Beskrivning

Enastående tillfälle!

Nu finns chansen att hyra en mycket attraktiv lokal för det lilla till medelstora företaget.

Perfekt planerad lokal med verkstad/ lager med högt i tak. I verkstadslokalen finns en stor nybesiktigad travers som kan lyfta upp till 10 ton. Det finns även ett större entresolplan i verkstad/ lager delen. Rejäl port till verkstad med bra tillgänglighet för transport/ leveranser.

Mycket smakfull renoverad kontorsavdelning med pentry, 3 kontorsrum/ ev konferensrum. Omklädningsrum med dusch och två wc finns. Se planlösning bland bilderna.

Lokalen har ett utmärkt läge på populära Brandthovda industriområde, ca 1 km från E-18, hälla och Västerås flygplats med bra kommunala förbindelser.

Bra parkeringsmöjligheter.

PASSA PÅ, ETT TILLFÄLLE SOM SÄLLAN DYKER UPP!

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen