Kontor, Boställsvägen 7, Aspholmen, Örebro

  • 300 m²

Modernt kontor på Aspholmen


Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Boställsvägen 7
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Våning 2
Objektsnummer 41944031

Beskrivning

För företaget som vill vara med och utforma det moderna kontoret från början – varmt välkomna till Boställsvägen 7, mitt på Aspholmen i Örebro.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Öppet kontorslandskap eller separata kontor? Ett eller flera konferensrum? Naturnära materialval eller något annat? Det du som hyresgäst som bestämmer. Vi hjälper gärna till med idéer och skisser, men det är era önskemål och behov som styr.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta
Visa på kartan: