Kontor, Björnvägen 15E, Mariedal, Umeå

  • 36 m²
  • 2 250 - 2 850 kr/mån

Annonsör: NP3 Fastigheter


Lokaltyp Kontor
Total yta 36 m²
Adress Björnvägen 15E
Område Mariedal
Objektsnummer 41920362
Områdeshyra 2 250 - 2 850 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Ljust och rymligt rymligt kontorsrum, ca 36 kvm på våning två med mycket bra läge på Mariedal. Här har du tillgång till stora allmänna ytor med bland annat kök, matplats och konferensdel. Lokalerna är ljusa, moderna och representativa. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Omgivning

Stora Birks handelsområde på Mariedal, vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Bilder på lokalen