Butikslokal, Björklundavägen 24, Hovås, Hovås

Next Step Group AB Friskvård (307 m) Grönområde (1731 m) Restaurang (234 m) Kommunikation (236 m) Shopping (43 m) Parkering (259 m) Bilservice (579 m)

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det expansiva området Nya Hovås. Markplanet i Primo är reserverat för showrooms och vårt butikskoncept Small Shops - handplockade butiker med personligt tilltal. Undersökningsföretaget HUI Research har tagit fram en oberoende rapport som visar att den totala köpkraften för detaljhandeln i området kommer öka med en halv miljard till år 2020. Redan idag finns en köpkraft på 2,8 miljarder i området. Näringsidkare som etablerar sig i Nya Hovås...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 300 - 1 000 m²
Adress Björklundavägen 24
Område Hovås
Objektsnr 41855492
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det expansiva området Nya Hovås. Markplanet i Primo är reserverat för showrooms och vårt butikskoncept Small Shops - handplockade butiker med personligt tilltal. Undersökningsföretaget HUI Research har tagit fram en oberoende rapport som visar att den totala köpkraften för detaljhandeln i området kommer öka med en halv miljard till år 2020. Redan idag finns en köpkraft på 2,8 miljarder i området. Näringsidkare som etablerar sig i Nya Hovås har alltså alla förutsättningar att göra riktigt bra affärer idag och i framtiden! Som hyresgäst i Primo har du tillgång till kontorshotellet The House med bastu, brasa, konferenslokaler, bibliotek och orangeri

Omgivning

I Nya Hovås växer en småskalig blandstad med plats för personligheter fram, inom de närmaste åren kommer 1300 bostäder att byggas i området. Redan idag är Nya Hovås en handelsplats med över 100 000 besök i månaden. Nya Hovås är på väg att bli en plats där hav och natur möter bekvämt boende, ambitiösa företag och inspirerande shopping.

Kommunikationer

Nya Hovås är beläget vid brottskärrsmotet längst riksväg 158 bara 1,2 mil från centrala Göteborg. Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås från Göteborg med feminuterstrafik under morgon och eftermiddag. Om du har bra flås når du Nya Hovås på tjugo minuter från Linnéplatsen.

Planlösning

Butikslokalerna i markplan varierar mellan 300-1000 kvm, du som hyresgäst har stora möjligheter att påverka planlösningen.

Service

I närområdet finns idag en ICA, vårdcentral, parkeringar och mycket mer.

Övrigt

Vi som fastighetsbolag arbetar mycket nära våra hyresgäster som handplockas med omsorg för att skapa en så bra handelsmix som möjligt i området. Du som hyr hos oss får hjälp med att utveckla ditt affärskoncept av en expertgrupp som består av arkitekter och inredningsdesigners. Målet är att skapa rätt atmosfär och känsla i butiken. Du får även hjälp med marknadsstöd i orm av marknadskampanjer och säljstödande material. Vi söker drivna entreprenörer som vill vara med och skapa en helt ny stadsdel och levande handelscentrum.

Uthyrare & kontaktpersoner

Björklundavägen 24, Hovås

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det...

Visad

Björklundavägen 24, Hovås

The House är ett nytt kontorskoncept. Det bygger på medlemsk...

Visad