Kontor, Bergfotsgatan 7, Gunnebo, Mölndal

Hemfosa Fastigheter AB Bilservice (308 m) Friskvård (317 m) Restaurang (295 m) Shopping (181 m) Kommunikation (300 m) Postkontor (528 m) Grönområde (325 m)

Öppna och ljusa lokaler med flexibel planlösning. Mycket god ventilation med kyla. Öppen kontorsyta, passande för kontor alt. finmekanisk verksamhet. Lokalerna är belägna i två plan om ca 1765 kvm res ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 500 - 1 800 m²
Adress Bergfotsgatan 7
Område Gunnebo
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41867376
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Öppna och ljusa lokaler med flexibel planlösning. Mycket god ventilation med kyla. Öppen kontorsyta, passande för kontor alt. finmekanisk verksamhet. Lokalerna är belägna i två plan om ca 1765 kvm respektive ca 500 kvm. Port finns på plan 2 och möjlighet till att bygga port finns på plan 1.

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/ E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. I Södra Porten finns en mix av utvecklings-, tillverknings- och teknikföretag och präglas av innovation och entreprenörskap.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6:an från Fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till Fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Parkering

Bilplatser finns att tillgå.

Service

Området ligger i anslutning till Lackarebäcks Naturskyddsområde. I området finns ett antal restauranger och en friskvårdsanläggning.

Bergfotsgatan 3, Mölndal/Lackarebäck

Effektiv lageryta med lastkaj, pentry och omklädningsrum. Fa...

Visad

Bergfotsgatan 5, Lackarebäck

Rumsindelat fräscht kontor med lager och rent rum. Bra läge ...

Visad

Bergfotsgatan 5, Lackarebäck

Modernt fräscht kontor med renrum. Rumsindelat fräscht kont...

Visad

Bergfotsgatan 5, Mölndal

Rumsindelat fräscht kontor med lager. Bra läge i Lackarebäck...

Visad