Lagerlokal, August Barks gata 10, Högsbo, Göteborg

  • 9 608 m²
  • 380 317 - 880 733 kr/mån

Nu finns möjlighet att hyra ett modernt och rymligt lager med strategisk bra placering i Högsbo/Sisjön industriområde. Ytan är fördelad på två plan med goda utrymmen för både lager, kontor packytor mm ...


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 9 608 m²
Adress August Barks gata 10
Område Högsbo
Byggår 2008
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41917512
Områdeshyra 380 317 - 880 733 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra ett modernt och rymligt lager med strategisk bra placering i Högsbo/Sisjön industriområde. Ytan är fördelad på två plan med goda utrymmen för både lager, kontor packytor mm. Lokalen är i mycket fint skick och nås smidigt via de större lederna.

Omgivning

Hösgbo/Sisjön Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte långt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Kommunikationer

Området är strategiskt placerat i direkt anslutning till Söderleden, väg 158 samt knutpunkten i Järnbrott. Området är väl trafikerat av kommunala förbindelser, buss 83, 84 och 751 stannar i närhet av fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen