Kontor, Arne Beurlings torg 9C, Kista

  • 645 m²

Kontor med vy över Arne Beurlings torg


Lokaltyp Kontor
Total yta 645 m²
Adress Arne Beurlings torg 9C
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Våning 3
Objektsnummer 41944416
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga kontorslokal på Arne Beurlings torg mitt i centrala Kista. Goda kommunikationer, fina promenadstråk och närhet till det stora utbudet av butiker och restauranger i Kista Galleria. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Övrigt

Bra planlösning med konferensrum och dusch i lokalen.

I närområdet finns den populära lunchrestaurangen Upper East samt  Waynes coffé och Victoria Tower. En padelhall finns på gångavstånd i fastigheten mittemot.

10 minuter bort finner du Kista Galleria med 130 butiker och restauranger. Här löser du livspusslet på någon av Gallerians tre livsmedelsbutiker i form av Coop, ICA eller Lidl. Eller äter lunch på något av Gallerians många lunchställe, till exempel Brödernas eller Oh Poké. Andra lunchärenden? Inga problem, här finns ett flertal klädbutiker, optiker, hemelektronik, apotek, systembolag och populära Clas Ohlson. Söker du nöje efter jobbet finns Filmstaden, bowling och GoKart.

Goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, buss eller bil. Med pendeltåget (Helenelund) når ni Stockholm, Arlanda och Uppsala på ett smidigt sätt. Det är direktanslutning till både E4 och E18. Flygbussar till Arlanda och Bromma flygplatser stannar i Kista. Under 2025 planeras tvärbanan trafikera Kista med hållplats på torget precis utanför.

Goda parkeringsmöjligheter i området.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen