Kontor, Armégatan 40, Solna, Solna

  • 1 220 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyrenoverade moderna kontorslokaler i Solna!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 220 m²
Adress Armégatan 40
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 1988
Hiss Ja
Våning 4 / 7
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41903330
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalerna anpassas i samråd med ny hyresgäst till moderna kontor, antingen till öppna planlösningar eller rumslösningar. Fastigheten är pelarbygg vilket gör lokalerna flexibla och med gott om fönster, vilket ger bra med ljusinsläpp. En välkomnande och representativ entré har totalrenoverats och möter besökare in i fastigheten. Intill entrén finns ett stort konferensrum att hyra vid behov. Det finns lastintag via en godsmottagning med hiss upp till planen. OBS! Bilderna i prospektet är referensbilder från annan hyresgäst.

Omgivning

Vid T-bana Västra Skogen som ligger ca 5 minuter bort finns allmän service som apotek, pressbyrå, restauranger och närbutiker. Huvudsta Centrum ligger ca 5 minuter bort och att promenera till Solna Centrum tar cirka 15 minuter. Mälaren med Pampas Marina ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten. Att cykla in till city längs Karlbergskanalen tar ca 15 minuter.

Övrigt

Fastigheten blir nu certifierad enligt BREEAM-SE Lager /förråd finns att hyr i entréplanet ca 98 kvm