Kontor, Arenavägen 41, Globen City, Stockholm-globen

Klövern Shopping (1 m) Uttagsautomat (17 m) Friskvård (25 m) Restaurang (37 m) Grönområde (147 m) Parkering (224 m) Bilservice (323 m) Bränslestation (406 m)

Unik möjlighet i Globens bästa läge

Beskrivning

Globenområdets kanske mest spännande lokal skall byggas om till kontor. Detta är en unik möjlighet för företaget som söker ett representativt kontor i en fantastisk miljö. Lokalen med tillhörande terrasser är belägen längst upp i fastigheten på plan 18 - 19 och erbjuder områdets i särklass bästa utsikt.

Omgivning

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna inklusive möjlighet till inhägnad cykelförvaring.

Planlösning

I huvudsak öppen planlösning inklusive etagevåning en trappa upp.

Service

I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, tandläkare, gym, läkare, m.m.

Uthyrare & kontaktpersoner