Butikslokal, Östra Förstadsgatan 13, SLUSSEN, Malmö

  • 212 m²
  • 53 000 - 79 500 kr/mån

Vi har nu möjlighet att erbjuda en mycket trevlig butikslokal ett stenkast från Slussen.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 212 m²
Adress Östra Förstadsgatan 13
Område SLUSSEN
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41925751
Områdeshyra 53 000 - 79 500 kr/mån
3 000 - 4 500 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalen har god exponering utmed Östra Förstadsgatan. Hög takhöjd och trevliga skyltfönster. Goda lagerutrymmen bakom butiksdelen, kök och tillhörande kontorsavdelning. Möjlighet att öppna upp till lokalen bredvid på 117 kvm. Trevlig tidstypiska bågar i butikslokalen.

Omgivning

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet.

Kommunikationer

Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Lätt att ta sig hit med cykel på omkringliggande cykelbanor. Möjlighet att parkera bil på gatan utanför lokalen.

Planlösning

Lokalen fördelar sig på en stor butiksyta med en kontorsavdelning bakom butiken. Goda lagerutrymmen. Ett modernt kök med sittplatser upp till 6 personer. I lokalen finns även ett mindre kontorsrum. Stora trevliga skyltfönster mot Östra Förstadsgatan ger en god exponering.

Service

Ett stort urval av butiker finns i området. Östra Förstadsgatan har under de senaste åren fått ett uppsving med många trevliga restauranger och butiker.

Övrigt

ÖVRIGT:

Lokal med entré direkt från gatuplan.Bilder på lokalen