Butikslokal, Östra Förstadsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 135 m²
  • 13 500 - 28 125 kr/mån

Skyltfönster med bra exponering Lokalen på 135 kvadratmeter kan hyras separat eller byggas ihop med lokalen bredvid då ni istället får 280 kvadratmeter. Här finns stora skyltfönster med bra exponeringmot Schougens bro och korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan, en korsning med ett stort antal passerande dagligen. Kanalen utanför ger ett bra ljusinsläpp och luftig rymd till lokalen. FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN Fastigheten sträcker sig över ett helt kvarter från korsningen Östra Förstadsgat...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 135 m²
Adress Östra Förstadsgatan 1
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1988
Objektsnummer 41912940
Områdeshyra 13 500 - 28 125 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Skyltfönster med bra exponering
Lokalen på 135 kvadratmeter kan hyras separat eller byggas ihop med lokalen bredvid då ni istället får 280 kvadratmeter. Här finns stora skyltfönster med bra exponering mot Schougens bro och korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan, en korsning med ett stort antal passerande dagligen. Kanalen utanför ger ett bra ljusinsläpp och luftig rymd till lokalen.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Fastigheten sträcker sig över ett helt kvarter från korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan och österut. Längs Exercisgatan ligger kanalen som ger kvarteret en vacker och behaglig inramning. I fastighetens gatuplan ligger butiker och övriga våningar utgörs av bostäder. Kvarteret är livligt och antalet personer som passerar under en dag högt.

KOMMUNIKATION
Härifrån är du nära snabblederna in och ut ur centrum. Bussar passerar utanför och på 5 minuters gångavstånd ligger Värnhemstorget, som är ett nav för kollektivtrafiken med ett stort urval av stads- och länsbussar. Till Malmö Central promenerar du på mindre än en kvart.

SERVICE
I närheten finns många lunchrestauranger, caféer, butiker och service. I samma fastighet ligger idag en närbutik.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
I huset finns garage med möjlighet att hyra platser. I kvarteren finns gott om gatuparkering.Bilder på lokalen