Butikslokal, Åvägen 6, Gårda, Göteborg

  • 340 m²

Nu erbjuds en kontorslokal i markplan utöver det vanliga! Lokalen har högt i tak, vackra fönster mot Nya Ullevi med utsikt över Mölndalsån, öppna ytor samt inglasat konferensrum. Här finns plats för många! Lokalen kan användas som butik, kontor eller showroom och har en geniun och modern "industrikänsla". I bakkant av lokalen finns ett större utrymme som kan användas till lager, lab, verkstad eller liknande. Väl tilltaget kök med plats för barhäng och stor matplats ger möjlighet till spontana m...


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Utställning / mässa
Total yta 340 m²
Adress Åvägen 6
Område Gårda
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41816738

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal i markplan utöver det vanliga! Lokalen har högt i tak, vackra fönster mot Nya Ullevi med utsikt över Mölndalsån, öppna ytor samt inglasat konferensrum. Här finns plats för många! Lokalen kan användas som butik, kontor eller showroom och har en geniun och modern "industrikänsla".

I bakkant av lokalen finns ett större utrymme som kan användas till lager, lab, verkstad eller liknande. Väl tilltaget kök med plats för barhäng och stor matplats ger möjlighet till spontana möten och aktiviteter. Lokalen erbjuder blandad planlösning! Från det stora konferensrummet finns en utgång till innergården. Kundparkering finns tillgänglig utanför dörren.

Omgivning

Lokalen är belägen kring mycket kontorsverksamhet men också många bostäder. Precis utanför lokalen går Mölndalsån och här finns också Nya Ullevi. Området har mycket att erbjuda och här finns alltid människor i rörelse.

Kommunikationer

Då fastigheten ligger i centrala Göteborg finns mycket goda kommunikationer med bil, bussar och tåg. Lokalen är belägen mitt emellan spårvagnshållplatserna Ullevi Södra och Ullevi Norra. Lokalen är också belägen vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder.

Planlösning

Öppen planlösning med ett par kontor/konferensrum.

Parkering

Kundparkering finns tillgänglig utanför dörren. Garageplats finns att hyra.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Karta
Visa på kartan: