Kontor, Lindholmspiren 7, LINDHOLMEN, Göteborg

  • 10 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 2 750 - 3 500 kr/mån

Toppmoderna arbetsplatser i gemensamma utrymmen centalt på Lindholmpiren


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 m²
Adress Lindholmspiren 7
Område LINDHOLMEN
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41928505
Områdeshyra 2 750 - 3 500 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Hyr arbetsplatser i en egen kontorslokal eller i gemensamt landskap utöver det vanliga hos Blenda office space. 1-10 arbetsplatser i kontorslandskap med unik service och hög säkerhet. Alternativt egen lokal på 345 kvm med konferensrum, mötesrum, samtalsrum, loungeområde, stängda kontorsrum och öppet kontorslandskap, egen entré med skyltmöjligheter. Båda alternativen med tillgång till full service i form av: Bemannad reception, tillgång till flertal konferensrum, stora som små, tysta rum och mötesrum. Ett stort och trevligt lunchrum/loungeyta med Lindholmens bäst utsikt över småbåtshamnen och fastlandet. I priset inkluderas kaffe, wifi, larm, städning två ggr i veckan, printer/papper, fredagsfrukost, receptionsservice, kontorsplatser med höj- och sänkbara skrivbord, låsbara förvaringsskåp, bekväma kontorsstolar mm. Vi ser helt enkelt till att du kan koncentrera dig på dina affärer i en trygg och säker miljö. Du sitter vid ett populärt gångstråk mitt på Lindholmspiren.

Omgivning

Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela campusområdet sjuder av aktivitet, entusiasm och innovationer. Kanske hittar du dina framtida medarbetare här.

Kommunikationer

På Lindholmen har kollektivtrafiken planerats in från start. Snabba och täta bussavgångar och färjeförbindelse till centrum och andra knutpunkter gör det enkelt att ta sig hit. Väljer du att cykla finns det låsbar parkering och pumpstation.

Planlösning

Bättre läge på Lindholmen hittar man inte! Högt i tak och ljusa luftiga lokaler i helt nybyggt hus. Lokalerna är fullt utrustade med larm och passersystem och håller hög säkerhetsklass. Huset har gemensam takterrass. Cykelparkering i tillhörande garage, dusch- och omklädningsrum. 30 sek promenad till Älvsnabben, Lindholmen Science Park och Hotel Radisson Blue. På Lindholmen kan man knappast sitta bättre!

Service

I området finns bilpooler, lunchrestauranger, affärsnätverk, banker, hotell, butiker och anläggningar för konferens, hälsa och träning.


Karta


Bilder på lokalen