Kontor / Lager, Kosterögatan 15, Östra hamnen, Malmö

  • 220–1 985 m²

Nyrenoverade lokaler för showroom, lager och kontor med spännande möjligheter i nya Tobaksfabriken


Lokaltyper Kontor / Lager / Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Verkstad / Studio / ateljé
Total yta 220–1 985 m²
Adress Kosterögatan 15
Område Östra hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 1962
Renoveringsår 2022
Hiss Ja
Våning 1 av 2
Takhöjd 5 meter
Objektsnummer 41950245

Beskrivning

Mileway väcker liv i gamla Tobaksfabriken och skapar en ny destination i Malmö. Här erbjuder vi spännande möjligheter för företag med behov att ta emot kunder, lagerhålla sina produkter och arbeta från en och samma plats.

Byggnaden består av lokaler för showroom, lager samt kontor och uppmäter en total yta om strax över 9 000 kvadratmeter, som flexibelt kan kombineras för att passa just dina lokalbehov. Samtliga lokaler på plan 1 och plan 2 har renoverats under 2022 för att återigen ge plats åt blomstrande verksamheter. Fokus har legat på att lyfta fram den råa och lekfulla originalpaletten, det industriella 1960-talet och lokalernas underliggande funktion.

Samtliga enheter länkas samman via en gemensam servicegång som löper genom byggnaden och kan förse hyresgästerna med leveranser via tre gemensamma lasthus och en markhiss. I anslutning till servicegången erbjuds även gemensamma faciliteter såsom WC, omklädningsrum/dusch och ett väl tilltaget pausrum med kök och terrass. Andra tjänster som kommer finnas att tillgå i byggnaden på sikt är garage med bil- och cykelparkering samt laddstolpar för elbilsladdning. Som hyresgäst ingår ett visst serviceutbud med bland annat fri tillgång till WiFi.

Denna annons avser showroom både inklusive/exklusive anslutande kontor om totalt 311 - 1 985 kvadratmeter, lager om 220 kvadratmeter samt kontorshotell om 656 kvadratmeter. Showroom nås via egen huvudentré som vätter ut mot Kosterögatan. I direkt anslutning till lokalerna finns besöksparkering för bil och cykel. Lokalerna erbjuder en imponerande rymd med sin öppna planlösning och cirka fem meter i takhöjd.

Besök www.tobaksfabriken.se för mer information.

Omgivning

Östra Hamnen är ett utbrett och väletablerat industriområde på centralt läge vid stadens norra infartsleder, endast 3 kilometer norr om centrala Malmö. Här finns goda transportförbindelser via Västkustvägen vidare till Inre Ringvägen, E6/E20 och E22. Området präglas av lättindustri samt lager- och logistikverksamheter och det erbjuds ett enklare serviceutbud av handel och lunchrestauranger. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Malmö.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Malmö

Planlösning

Se bilder

Parkering

Ja

Service

Enklare serviceutbud av handel och lunchrestauranger i närområdet

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till Västkustvägen som leder till Inre Ringvägen, E6/E20 och E22

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge mot Kosterögatan

Närliggande företag

Cargobike of Sweden, INR Försäljning Sverige AB, Bluebox.se, Exakta Print AB och Bring


Karta
Visa på kartan: