Kontor, Drakegatan 5, Gårda, Göteborg

  • 126 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 18 900 - 31 500 kr/mån

Området Gårda har ett strategiskt läge alldeles vid knutpunkten för Göteborgs alla genomfartsleder. Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare oavsett var man kommer ifrån. Gårda hargenomgått stora förändringar i form av nybyggen och ombyggnationer, och flera företag har valt att etablera sig just här. Det är en populär adress med närhet till det mesta. Med bil kommer man i stort sett från de stora lederna direkt till Gårda. Vid fastigheten finns gott om parkeringar för bes...


Lokaltyp Kontor
Total yta 126 m²
Adress Drakegatan 5
Område Gårda
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41945412
Områdeshyra 18 900 - 31 500 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Området Gårda har ett strategiskt läge alldeles vid knutpunkten för Göteborgs alla genomfartsleder. Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare oavsett var man kommer ifrån.

Gårda har genomgått stora förändringar i form av nybyggen och ombyggnationer, och flera företag har valt att etablera sig just här. Det är en populär adress med närhet till det mesta.

Med bil kommer man i stort sett från de stora lederna direkt till Gårda. Vid fastigheten finns gott om parkeringar för besökande, i stort sett utanför dörren. Förbindelserna med lokaltrafiken är även de goda, och med en kortare promenad tar man sig in till Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum och Liseberg. Ytterligare ett par minuters promenad och man är på Avenyn.

Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en god inomhusmiljö för normal kontorsverksamhet under alla årets månader. I fastigheten finns hiss till alla plan.

Möjlighet finns att hyra p-platser i fastighetens garage såväl som utvändiga p-platser.

Omgivning

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen