Kontor, Formvägen 16, Ersboda, Umeå

  • 280 m²
  • 17 500 - 22 167 kr/mån

Kontor uthyres


Lokaltyp Kontor
Total yta 280 m²
Adress Formvägen 16
Område Ersboda
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41935071
Områdeshyra 17 500 - 22 167 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Ljust och öppet planerat kontor med mycket bra och synligt läge på Formvägen, Ersboda. Kontorsytorna är öppna och flexibla med bra möjlighet att anpassa efter den enskilda verksamhetens behov. Rymliga och trivsamma personalutrymmen med bland annat kök och matplats. För ytterligare information och visning, vänligen kontakta Niklas Brander.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Öppen och flexibel planlösning.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen